Henkilökohtainen valmennus ja fasilitointi

Oletko joskus toivonut olevasi jotenkin toisenlainen tai että asiat olisivat toisin? Silloin valmennus saattaisi olla Sinulle!

Mitä jos et ole ottanut vielä kaikkia kykyjäsi käyttöön? Mikä olisi elämässäsi toisin valmennuksen ja fasilitoinnin myötä?

Sovellan valmennuksessa osaamista eri osa-alueilta, henkiseltä ja fyysiseltä puolelta. Valmennus voidaan toteuttaa eri ympäristöissä; ulkona, sisätiloissa, joko etäyhteydellä tai henkilökohtaisesti tavaten. Käytän online valmennuksissa pääsääntöisesti Zoom-ohjelmaa, joka on helppokäyttöinen sovellus joko puhelimessa tai tietokoneella.

Yhden valmennus kerran kesto on 30-60 minuuttia. Veloitus on valitun ajan pituuden ja valmennustyypin mukaan. Kysy lisätiedot alla olevan painikkeen kautta!

Mitä sinä jo tiedät, jossa valmennus ja fasilitointi olisi myötävaikutus siihen? Mitä voisin olla Sinulle?

Usein kun katsomme asioita yksin, saatamme pyörittää pientä ympyrää mielemme kanssa ja asiat eivät oikeastaan muutu miksikään. Kun taas toinen henkilö kysyy meiltä kysymyksiä ja on matkalla mukana, voimme vastaanottaa aivan eri tavalla tietoisuutta, myötävaikutusta ja suuntaa.